WEBDESIGNER & PROJECT ONTWIKKELAAR

Mick

Hoewel ik  van ver voor het digitale tijdsperk stam, kan ik me de wereld niet meer voorstellen zonder......internet, websites, mobieltjes......Het was er niet , maar nu is het onmisbaar geworden

VAKGEBIED

Wat ik doe en voor U uitvoer...

Eigenlijk begint alles bij mij altijd met luisteren, luisteren naar wat de klant wil. Dan laat ik die vraag inwerken, probeer een indruk te krijgen van de wereld van de klant....en dan , ja.... dan gaat het als vanzelf. Met vele jaren vak ervaring in praktische uitvoering, maak ik dan toegepaste beelden/montages/verzorg teksten  en vat dit alles in een soepel lopende website, die  voor desktop en mobieltjes geschikt is. Zo krijgt elke klant een orgineel en uniek webdesign, alles zonder voorgekauwde  templates of stramienen, maar zoals het hoort...orgineel en uniek ! Daar sta ik voor!
Our mission

Foto's maken..

Fotos voor toepassing in publiciteits uitvoeringen. Ondersteunend beeld materiaal voor  websites, drukwerk, folders, brochures, flyers en posters.
Our mission

Websites bouwen

Website ontwikkeling voor particulieren, bedrijven, web-shops en non-profit organisaties.
Our mission

Projectmatig meedenker...

Vanuit ervaring oplossingen zoeken en aandragen.
Our mission

Operationeel uitvoeren...

Alle creatieve uitkomsten verwerken in een tastbaar product.

MY WORK

Portfolio

En hoelang duurt het om een website online te krijgen.....?

Als het willen zien van een website de prioriteit heeft...dan is dat heel snel. Kan inderdaad binnen 24 uur. Wilt u echter dat uw online presentatie  met afbeeldingen, logo's en teksten geheel kloppend op elkaar wordt afgestemd...Tja , u snapt het ...dat duurt wat langer en is uiteraard afhankelijk van de te verwerken onderdelen. Als ondernemer/aanvrager van een nieuwe website is het aanleveren van "goed " materiaal een voorwaarde, om uw site  snel online te krijgen... Bedenkt vooraf wat u als tekst op de website wilt laten zien en verzamel de juiste/bijpassende  foto's ( denk aan copyrights free !!!) Bestaande logo's en/of vignetten worden aangepast naar "web"standaards, of, indien niet aanwezig, door Madstudio voor u ontworpen.

Voor een goeie lancering van uw website, als digitaal visite kaartje online, is het vooraf  verzamelen van voldoende email adressen uit uw klantenbestand noodzakelijk om een passende  "Nieuws-brief" te kunnen verzenden en uw website wereld wijd bekend te maken...Afhankelijk van  de aard van uw bedrijf en het product wat u aanbied zijn ook Flyers en posters een goed publicitiets middel.  Ook daarmee  kan Madstudio u van dienst zijn.....
Image
Nu U weet wie de man is en wat  ie maakt, moet ik u ook nog mijn bedrijf voorstellen..
Ik werk onder de bedrijfsnaam : Madstudio

Afwisselend gebruik ik twee logo's  al naar gelang ruimte en toepassing
Maar de maker blijft hetzelfde en het werk ook !

Voor voorbeelden van reeds gemaakte websites voor klanten kijkt u hier :
Image
Image
Image
Image