Image

Over 3D renderen

3D Artwork ( rendering) wordt veel toegepast bij het ontwikkelen van projecten. Vanuit een huidige situatie wordt een toekomst beeld gerealiseerd, zonder dat er bouwvakkers aan te pas hoeven komen. Op deze wijze  kan deze virtuele werkelijkheid een juiste impressie van de toekomst plannen geven. Met de gebruikte software en met voldoende bouwkundig inzicht, kan Madstudio ook in de ontwikkeling van plannen, het ene voorstel  met het andere voorstel zichtbaar maken, zonder gehinderd te worden door ingewikkelde constructie berekeningen welke meestal aan bouwkundige teken programma's vast zitten. Aan het gerealiseerde tekenwerk kan niet een  echte bouwkundige waarde*** tot op de milimeter worden ontleend en dient enkel voor de realisatie van "plannenmakerij" en het kunnen voorschotelen van een compleet project aan alle betrokkenen. Want de toekomst bouw je immers niet alleen....

***waardes zijn over het algemeen tot op 50 millimeter nauwkeurig , afhankelijk van de basis oppervlakte van het project. Bouwkundig correcte tekeningen kunnen ( tegen meerprijs) uiteraard ook worden geleverd.

 

3D tekenwerk is overal inzetbaar en beperkt zich dus niet enkel tot bouwkundige plaatjes of projecten. Zie op onze Portfolio pagina meer uitkomsten van 3D rendering werk.

Image